Bingo gratis spelen in de Cash Corner bij BingoCams

Bingo spelen is laagdrempelig en zeker met de mogelijkheid om gratis te spelen, waarbij de spelers echte prijzen in geld kunnen winnen. Dat is namelijk een optie bij onder meer BingoCams, waar niet alleen in de Cash Corner gratis kan worden meegedaan, maar ook nog in een aantal andere bingorooms gratis bingokaarten kunnen worden verkregen. Spelers kunnen bovendien gratis kennismaken met de betaalde bingorooms, want er wacht bovendien een gratis bonus van 5 euro voor iedereen die zich als nieuw lid bij BingoCams registreert.

 

Gratis spelen in de Cash Corner

Bingo spelen kan gratis in de Cash Corner bij BingoCams en dat kan al vanaf 08.00 uur in de morgen tot middernacht. Elk half uur wordt er namelijk een gratis bingospel georganiseerd in de Cash Corner en dat betekent op een dag dat er maar liefst 32 bingospellen zijn, waar spelers gratis aan kan worden meegedaan. Elke maand wordt er een bedrag van 1.751 euro aan prijzengeld uitgekeerd.

 

Gratis spelen in bingoroom Freebie Fiesta

Gratis spelen bij BingoCams kan ook in de bingoroom Freebie Fiesta, waarbij er elke week een totaalbedrag van 450 euro wordt weggegeven. Aan het gratis spelen in deze bingoroom is overigens wel een voorwaarde verbonden. Zo moet er een bedrag van 10 euro worden betaald om daarmee dertig dagen toegang te krijgen tot bingoroom Freebie Fiesta. Er kan dan elke dag gratis bingo worden gespeeld in de bingoroom Freebie Fiesta op Krooncasino.tips en kans worden gemaakt op het winnen van geldprijzen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Bingo, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Comments are closed.

hide totop