Schrijfbenodigdheden

Stiekem dromen we er allemaal wel eens van om de nieuwe Gerrit Kouwenaar, Piet Paaltjens of Lucebert te worden. Helaas is het schrijven van een goed gedicht niet eenvoudig. Je moet niet alleen taalgevoel en gevoel voor ritme hebben, maar ook een origineel idee en een eigen stijl. Er bestaat geen kant en klare formule voor een goed gedicht, maar je kunt het creatieve proces op gang helpen met de juiste schrijfwaren.

Zet je laptop aan de kant en haal pen en papier tevoorschijn! Het is veel leuker en authentieker om in je eigen handschrift een gedicht op papier te zetten dan het te typen op de computer. Heb je geen zin in gedoe met losse blaadjes? Dan is een schrijfmap de ultieme oplossing. Een schrijfmap is een handige map met gelinieerd papier en vakjes voor pennen en dergelijken. In plaats van losse notitieblokken, blaadjes, pennen en mapjes hoef je dus nog maar één voorwerp mee te nemen.

In de bus, op het werk, thuis, in een lunchroom of in het park; als je een schrijfmap bij je hebt kun je altijd en overal de mooiste gedichten schrijven. En dat niet alleen, je kunt ze ook gelijk bewaren! De grootste nachtmerrie van elke schrijver dat zijn schrijfsels zoek raken. Met een schrijfmap zal dit nooit gebeuren, en heb je altijd al je gedichten netjes bij elkaar.

Zet je eerste stappen als dichter met behulp van de schrijfbenodigdheden van Bedrukken.nl! In het assortiment van Bedrukken.nl vindt je alles wat je nodig hebt om een prijswinnend gedicht te produceren. Kijk op onze site voor ons algehele aanbod en meer informatie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comments are closed.

hide totop